HOME
Contacte
Adresa

Strada Alexei Şciusev 23, Chișinău

Urmează-ne

Despre noi

cunoaște-ne și începeți să lucrați cu noi

Balmarin Project este un studio de design de interior și arhitectură specializat în proiecte rezidențiale și comerciale. Se adresează clienților care caută o locuință care să se potrivească stilului lor de viață, companiitlor și agenților imobiliari din segmentul premium.

Balmarin Projects este lider în categoria caselor cu design atemporal datorită cunoștințelor sale aprofundate despre viața modernă, așteptările actuale ale clienților și identitatea și experiența vastă pe piețele imobiliare internaționale. Abordarea stilistică minimalistă a Balmarin Projects, care pune accent pe calitatea finisajelor și a detaliilor și a paletelor texturale moderne, creează interioare care reflectă noua eră a luxului. De asemenea, crește valoarea proprietății.

Echipa diversificată de arhitecți a lui Balmarin a reflectat realizările noastre. Profilurile  complexe ale clientului nostru, experiența culturală vastă și formarea constantă ne permit să oferim cele mai bune soluții pentru o locuință care are un impact semnificativ asupra calității vieții sale.

Oferim servicii care îndeplinesc cele mai înalte cerințe ale clienților. Echipa noastră de profesioniști asigură calitatea muncii noastre.

120
Proiecte Finisate
75
Design-uri noi
150
Clienți Fericiți

Proiectele noastre

Proiectele noastre

Despre noi

SERVICIILE NOASTRE:

Oferim servicii de design interior si arhitectura. Echipa noastră are o vastă experiență în proiectarea, construirea și repararea spațiilor rezidențiale și publice. Compania noastra isi ofera serviciile in urmatoarele domenii:

ARHITECTURĂ

DESIGN DE INTERIOR

CONSTRUCȚII CIVILE

REPARAȚII LA CHEIE

Proiectarea este locul în care știința și arta ating un punct de echilibru.

Robin Matthew

Oamenii ignoră designul care îi ignoră pe oameni.

Frank Chimero

Architecture should represent its times and place, but last forever.

Frank Gehry